zelenina
Anotace: naučme děti jíst zeleninu.
Mrkev, celer, paprika
jsou lepší než paštika.
K tomu trochu ředkviček,
těch slaďoučkých kuliček.
Všechny tyto dobrůtky,
jsou z babiččiny zahrádky.
Zeleniny je tam spousta,
avšak nejeden brouček už ji chroustá.
Musíme si pospíšit
a na broučky posvítit.
Jinak snědí zeleninu,
naši zdravou pochutinu!
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Marťafon, CULIKATÁ
Komentáře (0)