Všichni jsou blázni a já letadlo :-),takže ty dopady jsou někdy kruté,ale pokud se hejbám a dýchám,mám chuť žít.Bojuj a neumírej za živa,vytáhni růžové brejle a udělej nějaký skutek lásky.Uvidš,vráti se ti košatější:-)
15.10.2010 20:23:00 | Danger
Hodně zamyšlenkové, ale jasné, stručné a dobře podané... ST! a myslím, že více netřeba psát... jen v duchu myslím si na neposluchu...
15.10.2010 06:32:00 | NikitaNikaT.
mel jsem do doby asi pred ctrnacti dny takovou holku, ktera, kdyz jiny holky mluvi a bojuji, tak mlci ... takze vim, ze jsi autor pisici veci ze zivota.
to se mi libi, poslal jsem ti supertip. taky jinak vetsinou pisu veci ze zivota.
14.10.2010 18:33:00 | Václav Sluka