Anotace: lehce předvolební
Chce to myslet a nedávat hlas těm, kdo zklamal jednou, dvakrát, třikrát, ...
Nevolte dinosaury!
14.10.2010 19:28:00 | Zasr. romantik
pár gest a blábol na papíru
na náměstí muzika
chyť se, lide, na tu šmíru
co sliby se zalýká
chyť se, lide nemylící
vol nás, žít se bude snáz
ti před námi jsou korupčníci
(a co bude za rok z nás?)
***
JIří senior
14.10.2010 19:04:00 | j.c.