Nemohu dát ani body
a teze KiWi o výborné básni je víc mimo,
než-li báseň samá!
Život může mít vzhled vysoké hroudy
a chceš-li, by Tě někdo poslouchal,
pak řekni mu to přímo..
Tohle, cos napsala, je jedna velká blamáž!!
A kdo napíše jiný názor, tak ten by jenom lhal...
17.10.2010 09:17:00 | šuměnka
Silné a nešťastné řešení,aby nám někdo naslouchal a přesto je to výborná báseň./bohužel to tak bývá/
16.10.2010 10:19:00 | Sweet KiWi