Jsme tací...
Anotace: Z cizího krev neteče... Je mi dneska vážně mizerně.
Milovat.
Trápit a zraňovat
a planě slibovat.
Potom se radovat
ze smutku, slzí.
Zazvonil zvoneček,
sbohem a šáteček.
Sítem cit proteče.
Ještě že, člověče,
tě to nemrzí.
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)