Dnešní doba

Dnešní doba

Anotace: ...nějak jsem to našla v pc :D

Havran se škodolibě směje,
Vrah svou píseň zase pěje,
Krev kapá tu do taktu,
Pro potěšení diváků.
Ti tleskají jak diví,
Málokdo se již diví
Komedii života,
Zbyla jen prázdnota.
Články v novinách,
Tváře v televizi.
To média nabízí
Pro vrahouny
A různé zlouny
Autor Juliete, 14.10.2010
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí