Anotace: Včera, když jsem jela po poledni do práce, jsem je uviděla a zamávala na pozdrav.Kývali na mě, ať se za nimi stavím a........ vyslechla jsem jeden příběh.....snad i Vás trochu chytne za srdíčko, tak jako mě.
Tak tohle mi připomnělo scénu divadla "U hasičů"
/byla jen trochu vtipnější, tedy spíš o dost
pod názvem "Já jsem Herbert" - všem doporučuji!!
Je dialog to dvou, když vzpomínky si po svém malují
a nebo z cesty původní uhnou si na most!
prostě je poutavá ta myšlenka a zámek bez klíčů...
19.10.2010 11:32:00 | šuměnka
Krásně jsi o nich Tamarko napsala,na chvíli jsem je též zahlédla a zamávala jim...ST
15.10.2010 11:20:00 | střelkyně1
Krásné Tamarko,takové příběhy za srdíčko chytnou vždy.Je krásné,že60let strávili ruku v ruce a přeji,ať ještě dlouho takto v lásce a zdraví žijí.
15.10.2010 09:50:00 | CULIKATÁ