PO TICHU,PO VTEŘINĚ
Anotace: myšlenka se tváří líně
Rozhovor s nahým stínem
nekončí soudní dohrou
vítězem je láska
či jenom chtíč
nutí hříchy dohnat pryč
odvrácená maska
vteřiny co ale rozetnou
to srdce klínem
když je jenom stínem
když je pouze proměnou
spálenou a beze dnou...
myšlenka co tváří se líně
Po TICHU
PO VTEŘINĚ
Přečteno 302x
Tipy 42
Poslední tipující: Bíša, j.c., la loba, Holis, PIPSQUEAK, Mbonita, ZILA78, Psavec, labuť, Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)