SYBILLINA NOC
***
Ještě jsem nic nenapsal
a ty už mě nečteš
na pokraji propast nejhlubší
Ne
ne já se nelekám
já se hned bojím
hřeješ listím spadaného léta
babího
oblohou promrskává sluníčko
rybím okem v záhonu početí
jikří se
děti
Jdou pozdě hodiny
čekám tu na půlnoc
půlnoc která byla
Sybillina
kéž by se ta baba netrefila
***
Přečteno 368x
Tipy 55
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Divoženka1, šuměnka, střelkyně1, j.c., Ráchel, kroužek, Juan Francesco de Faro, dream in emptiness, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)