Anotace: Taková malá agitka nejen na dnešek a zítřek... ...ale za lepší příští, ať se nám blýští...
Start na správnou kariéru?
Jen ve straně rentiérů
kde bojovně nezvedaj dlaně
balík když dostanou na ně
bokem, zjevně není dosti,
lid pak vedou k spořivosti
direkt daním, penzím hák
dá politik pravičák
:-(
Jiří senior
19.10.2010 18:37:00 | j.c.
nezmění se nezmění
co bude člověk člověkem
jenom džungle ozvěny
jsou tu léta neměnný
15.10.2010 23:39:00 | zenge
Chytnu politika
za to, co se mu blyští,
zmáčknu ... Oh!
Jak krásně piští!
15.10.2010 20:09:00 | Zasr. romantik
Vzal jsem právo do hrsti,
teď koukám, co mi teče po pěsti.
Dost to smrdí, pánové,
že by právo bylo hovnové?
15.10.2010 20:07:00 | Zasr. romantik