Anotace: Nikdy předtím jsem tak ještě nepřemýšlela. Může za to právě tohle slovo?
Dospívání je těžké období,ale všimni si,že některých dospělých se drží puberta až do smrti.A to je hrůza.Ty jsi v naprostém pořádku :-)
24.10.2010 21:20:00 | Iv
Každý si tím obdobím prošel... Záleží jenom na tom, jak moc to s tebou bude "mlátit". Je to nesdělitelná zkušenost, čímž tě nechci ani děsit ani chlácholit :)
Co se týká formy, občas to hapruje, ale polovinu máš za sdělení, které nevyprchalo až do konce poměrně dlouhého textu, a není to ani depresivní výlev, ani rozjásané disko, a druhou půlku za "zamotal mou hlavou", tenhle obrat mě dostal. Takže za plný počet ;)
18.10.2010 20:39:00 | J.U. Ray
Zkus si svoje touhy a neuskutečněná přání převést na dospělé... Mně se zdá, že to máš pod kontrolou. Drž se, jsi báječná!Bude z tebe DOSPĚLÁK..."o)
15.10.2010 19:35:00 | Churry