TĚŽKO ŘÍCT
Těžko říct,
zníš tak ledabyle.
Těžko tě mít,
víš…unaveně.
Cítím to s tebe,
nehřeješ,studíš.
Cítím to s tebe,
nesměješ se nudíš.
Těžko říct,
nevím co máš v hlavě.
Těžko říct,
Možná….právě.
Loučíš se,
ale stále jsi tu,
bojuješ s tím.
Nemiluješ mě,
jak říct….jdu,
………..s ním.
Přečteno 277x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, chanson, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)