Ivance
Anotace: Jedné mé drahé spolužačce...
Sbírka:
Dospívání
Nechci být nijak zaujatá,
taky nejsem zrovna svatá
Avšak tvůj přístup je trapně dětinský,
jak od spratka z vedlejší vísky
Nosánek nosíš hrdě nahoru
Varuji tě! Měj se na pozoru!
Pořád si jak píča hraješ na dámu,
asi ti nožky jednou zpřelámu…
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (1)
Komentujících (1)