Být nejmladší a nejkrásnější
v celém metru.
Být tam sama.
Žít pro tkanou čapku.
Dělat důlky do vztahů
cizích lidí
jako jsi to dělal mně.
Jen část toho je touha
Hledej!
Hledej etapy a druhy vyprávění
pak to budu já.
Tak to tady nebudeš nejmladší, jsou tu i pětiletí. Přesto tě tu vítám, ač asi já nejsem ten pravý na vítání nových básníků. Tak ať se daří a těším se na další.
eSTéčko na uvítanou!