Nádherná, prostě nádherná básaň plná něhy a lásky... moc vám ji přeji :-***
18.10.2010 13:06:00 | Levandule
Píšeš nádheru.
Chtělo se mi říct, že budu opatrně ucucávat, ale to nejsem já... prostě se musím v té živé vodě koupat... a prolívat se jí, abych ji cítila v každé buňce... jedině tak vím, že je to opravdu příběh o nás.
Každá květina, kterou utrheš končí v kompostu, ale cibule hyacinty vykvétá každé jaro. Sladká naděje.
17.10.2010 12:47:00 | Žqáry