Úsvit
Anotace: spásou je mou...
Sbírka:
Variace
Vstávám
Možná už se nevrátím
Spíš klidně, nemyslíš na ztráty
Mít Tvůj klid,
nebojím se svítání
Bez Tebe nechce se mi snít
Nemám pro co žít
Roztáhnout záclony
Postavit na čaj
Den za dnem jak stonožka v ponožkách
potácí se bílým zápolením
s oroseným zrcadlem
Otevřít okna
Pustit dovnitř slunce
Vítám Tě, spasiteli...
Půjdu zpátky do postele
než zase něco zkazím...
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, malá slečna, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)