To jsem rád za tu přípomenutou myšlenku:-)
a děkuji za pochvalu, vážim si toho (zvlášť od tebe) :-)
PS: to by mě nenapadlo, že i s pekáčem, dost překvapivé vypořádání:-D
16.10.2010 21:19:00 | Lyuk
Tys mi připomenul mého praděda a jeho vyprávění o chlebu a odpadcích... vždycky mi říkal že když byl kluk, neměli žádné zbytky, ani patku od chleba. Dnes se vyhazuje chleba plnou náručí a nejen chleba. Jsou to dary se kterými se nešetří ale mnohdy plýtvá. Víš co jsem viděla v kontejneru? Pečenou husu i s pekáčem, nějaká šikovná kuchařka upekla husu a nevykuchala ji, pak ji vyhodila raději i s pekáčem. Dobře žes tohle všechno připomenul, tleskám tě i chválím.)))
16.10.2010 01:12:00 | carodejka