Na Zemi lidskost..
Na Zemi lidskost žít
spát, do snů vplouvat
kde jinde nalézt klid
mír si namlouvat
zdání, jež neklame
touze snít věřím
zavři se Sezame
do skal udeřím
a už mě není tam
odkud nepadáš
za mnou, ať jsou tytam
s Tebou, snad zvládáš
bezesné lidské dny
beze mne sama
kapalná sůl vodní
slz panorama
zalije Himaláj
mých snů o Tobě..
ach, Ty, moje malá
jsem pořád hlouběji
Přečteno 288x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, labuť, la loba, Holis, Mbonita, Psavec, Jiná, Květka Š., malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)