Ekonomie I.
Anotace: aneb co jsem si odnesla ze ctyrhodinove prednasky..?
Sbírka:
Barvy podzimu
Potom proto neznamená
už jsem z toho unavená
já chci jenom
'maličkost'
všeho ostatního
mám už dost
Volba
cíl versus náklad
dostala jsem nápad
je nutně spekulativní
a lehce
manipulativní
Chci jen s tebou
nezávazně
se smát
nevýrazně
se odhalení bát
a trochu
se l í b a t
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Larey, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)