Nohy mě zebou už od dětství, únava přišla po deseti letech manželství a k pochopení se zvolna dopracovávám...
***
JIří senior
19.10.2010 20:55:00 | j.c.
čas..láme naše podoby..
vlas..tenčí je a šedne..
tělo..tak moc.. a rádoby..
ve stáří noci..
cítit chtělo byse
jako ve dne..
no..ano..zrajem..
a přitom objevujem sami sebe..
ze vse je OK..nekteri s chuti hrajem..
na ceste..poznani..
do samotneho nebe? .o)
17.10.2010 08:40:00 | Bean