Půlnoční
Anotace: Název nemá nic společného s obsahem, jen jsem ji napsal o půlnoci :o)
I když občas smutno bývá,
někde v dáli slavík zpívá,
někde v dáli píseň pěje,
co každého v srdci hřeje.
A tak tíží-li duši tvou,
zášť, hněv, žal či jiný bol,
zpomal, zastav se na chvíli,
sečkej jen okamžik jediný,
uslyšíš tiše znít ten hlas,
co navrátí ti úsměv zas.
Komentáře (0)