Vyhlídky na ráno
Anotace: Půl Startky na ráno, si dám, to je všechno, co tu teď mám...
Půl Startky na ráno, si dám,
to je všechno, co tu teď mám.
Moje tělo je skoro prázdná vody sklenka,
přeplněná, týden stará plenka.
Těším se, na ráno, na chléb a na vodu.
Těšim se, na energii, na svou pohodu.
Teď už jen jeden cíl a jedna brána,
vyspat se a dožit se rána.
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: Haminka, ZILA78
Komentáře (0)