Anotace: Před čtyřmi lety jsem musel zrušit skalku na městském pozemku. Dnes po volbách se ukazuje, že ji snad budu moci obnovit! Netipujte, chtěl jsem se jen podělit.
Tip dávám jelikož je to dle tipů dílo nejhorší z těch co máš a teď už ne. Abys však nespychnul ty nejlepé hodnocené nejsou nejlepší jelikož máš lepší. Proč seš zasranej? Nebo to souvisí s tím romantikem, že jako stále a pořád...
29.03.2011 20:22:00 | umělec2
Dnes už se ničemu nedivím o kráse a prospěšnosti zeleně ví každé malé dítě, podporoval si správnou věc i já jsem za obnovení skalky.
19.10.2010 13:16:00 | carodejka
To je dobře, zeleň je potřeba rozšiřovat. Nevím, proč někomu vadila skalka, vždyť určitě zkrášlila kousek země. Majitel pozemku by měl spíše být vděčný.
17.10.2010 12:22:00 | Jarka