Kde to sakra jsme?
Anotace: Jednou, jednou tam n avás všechny počkám :-)
Až vás jednou všechny opustím,
nechci vidět slzy a zármutek....
radujte se, ač vás nepohostím
však mám ještě jeden dodatek....
Až vás potkám u bran pekelných
a budu vás vítat s otevřenou náručí,
přineste dar neřestných
a slavme spolu znovuzorzení.
Vždyť u ohně je tak krásně :-)
Komentáře (0)