..Modrý dům..
Anotace: "Doufám, že konec je radostný – a doufám, že se nikdy nevrátím" - Frida
Modrý dům paletou byl tónů sytých v temnotě
Byl němým azylem lásky, vzteku a vzlínání
Jas barev obrazů zářící trpným pokáním
bouřlivých roků Fridy s Diegem v syrové nahotě…
Modrý dům centrem večírků mexických osobností
Prostor pro štěstí v náruči i pláči v ženské něze
Portréty vlastních obrysů olejů nebo kreseb
způsobem ryze naivním, ať v depresích ji hostí…
Modrý dům zůstává dál stejně nevšední jak ona!
Svým dílem promlouvá, zároveň křičí, touží
Skrz její tváře početné bolest samotou plouží
a ze zdí síla milovat už nedá možnost skonat
Slávu své dámy nese s ctí a po smrti ji množí
V té nedostižné hrdosti být svou, ji nepřekoná..
Přečteno 333x
Tipy 27
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Špáďa, Dota Slunská, Písnička, labuť, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, whiolet, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)