Druhá básnička a už zase komentuju, tedy...
ještě jednu si přečtu, snad komentuju naposledy...
Líbí se mi ;)
18.10.2010 22:04:00 | Jeronym.
Haminko i já Tě slyším
Tvému hlasu je dopřáno uším
jen volej,povídej
svou fantasii rozvíjej
s láskou slovy objímej:)
17.10.2010 10:37:00 | CULIKATÁ
Já Tě poslouhám, jen říkej něco k slyšení!
vždyť já tě poslouchám a čekám, až se promění
tvá slova ve své podstatě, až budeš mluvit citem
pak poslechnu si něco víc a ráda řeknu: vítej...
17.10.2010 09:26:00 | šuměnka