Atom iracionalismu
Žebráka, jež obrali do posledního halíře,
maluji barvami z rozpadlé palety malíře.
Kráčím z kopce nahoru, prší do nebe
a když to vzdám, čekám na výtah, který nejede.
Ti nejvěrnější vládnou podvodům,
ani dospělí již nevěří pádným důvodům.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Tichá Šárka, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)