Poznání
Okamžik,
kdy svět se zastavil,
Orel roztahnul křídla
noční motýl pelerínu,
světla zmizela v dýmu
Okamžik,
na který se nezapomíná,
ačkoliv ho nezachytíš,
neboť se tě dotknul
pouhým okrajem
svých stínů
a ty jsi sotva postřehl
záblesk"Poznání"
v noční tramvaji
co tě vezla domů...
Přečteno 311x
Tipy 20
Poslední tipující: Eru Alonnar, Písnička, Gabrielle, Jan Hrábě, labuť, Danga, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)