HLEDÁM
Hledám klidnou a milou tvář
která dává vnitřní zář
loudím ůsměv od lidí
co za pravdu se nestydí
a čeho nemám nikdy dost
to je vaše laskavost
a dobré slovo k tomu
do všech smutných domů
hledám čeho není k dostání
hledám v lidech nadání
hledám lásku kolem nás
snad nespálil jí mráz
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Salma, la loba, Elisha, jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)