Tak už to je...
Anotace: Tato báseň je o smutné dnešní zkažené době a především o lidech, kteří ji vytváří.
Země se otáčí,
pravda zas vytrácí.
Hazard a nevěra
jsou pány večera.
Z upřímnosti přetvářka,
v lichotce urážka.
A dobrodění
je pouhé snění.
Lásku ukrývaj programy,
sílu maj dolary.
Kytice v automatu,
peníze z bankomatu.
Odvaha utíká do zaječích,
strach hluboce ukrytý v očích člověčích.
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Niky88, jitka.svobodova, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)