Čas
Čas slepuji pracně po minutách
a stejně se mi boří pod prsty,
aby střepy toho, co bude,
zmizely v kanále toho, co bylo.
Jednou mě tenhle kanálový veletok unese.
Kam ?
To ještě nevím ...
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)