Anotace: Vím,že se to nerýmuje..asi to ani není básnička..jen mé myšlenky napsané do slov...
Jseš nesmírne nádherná, upťímná bytost, plná smutku a toužení nalézti Pravdu... Kéž by byl svľt takový jak o jseš Ty...Tak upťímný, čistý...Kromľ toho smutnľní..Pťeji Tobľ mnoho ...mnoho Radosti do Tvého žití..
S Láskou Lenka.
12.10.2016 00:29:01 | Tvořilka Lenka