V klíně Tvém usínat
V klíně Tvém usínat
vlasy mi prohrábni
Své oči k Tobě budu upínat
v pažích svých ochabni
Ať klesneš mi do náruče
Chci cítit jak voníš
nezapomeň sundat papuče
Pak jen hlavu zakloníš
Když na krk Tě políbím
přivřeš víčka
a po chvilce spojíme se v ariích
Ke konci dohořívá svíčka
Tvůj pohled
pohled který zahřeje
naposledy na mě pohleď
Pak zmizíš mezi aleje
Lesní vílo....
Přečteno 521x
Tipy 35
Poslední tipující: mkinka, Woski, Láďa, Descardea, carodejka, jitka.svobodova, Lioness, James Libustka, ZILA78, Mraveneček, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)