Svléct tak kůži
Anotace: vliv J. Topola
Sbírka:
Variace
Sílo
kráso
lásko bezedná...
chci svléct kůži
roztrhat schránku
co mě drtí
odhodit vše co nás spoutává
z ramen setřást okovy
rozžvýkat řetězy
oblafnout stráže
vystoupit z řady
vyrazit do ulic
kde touha čeká na každém kroku
podvolit se noci
zalykat se spalující náručí
pozvednutou k nebeským výškám
stud pohřbít do inferna
nenávratna
zatopit v krbu
a rozsvítit
a zaplašit smrt
co kráčí kolem cely
sem tam sem tam
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)