Moc by ji slušely notičky. Má výborný rytmus, je zpěvná.
No prostě líbí se mi.
19.10.2010 05:17:00 | Písnička
dáváš se celá
kousky duše i těla
jak při svatém přijímání
nejsi k mání
ale k naplnění číše
pookraj
dobrem,krásou,poezií
já žiji s tebou
sny i boly
ve chvílích
kdy sdílíš,dáváš a máš
srdce na dlani..
ST
18.10.2010 21:24:00 | Mbonita
K té sedmistovce chci ti poblahopřát,
to počet dílek tvojích zde,
věřím, že brzo bude osmistovka,
vždyť další básní do toho už jdeš.
:-)) Ahojky Bobi
18.10.2010 09:58:00 | bobi bobie