Nečekejte na mně
Nečekejte na mě,
že půjdu také spát
až paní Mab rozhodí sítě
a v nich toulavé, černé mraky
do hvězdných sfér rozžene
Přižene také elfy a skřety
- tyhle světy nočních pohádek znám nazpaměť,
Jak by ne: S podzimním časem
rozvinu spolu se sšíráním šál malé Fantazie
- té uličnice prostořeké
a svezu se s ní do spánku.
Sled vyprávěnek dávných časů:
Nespím, prožívám pohádku….
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, James Libustka, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)