samotu rušit bych nechtěla,
však cítiš-li se osamělá
tady je dlaň ze srdce vrelá
18.10.2010 12:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Samotu Tvou se narušit pokusím
samotu Tvou já nyní měním v společnost
samotě Tvém svůj neumělý rým
posílám v ústrety, on také je Tvůj host...
18.10.2010 10:56:00 | šuměnka