V krajině Ticha je tajemství
které se míchá z poselství
ledových cinkotů jinovatky
z povlaku chladu cituzkratky
a tmy, blížíc se nocí vrátky...
Chceš sněhovou se vločkou stát
a tak se Ti to splní...
chceš na řasy mu usedat
když ku nebi se vlní
chceš bohulibě jemně tát
pak na slzu se změnit
v tváři, jež horkem umí plát
v hodině rozuzlení...
18.10.2010 11:06:00 | šuměnka