To jou nádherná díla
co tu tvoříš
je v nich srdce síla
v níž růžově ty hoříš...
11.11.2010 13:30:00 | šuměnka
.
navážím 20 deka soli
do ran
spolu s lžící medu
dříve než
zase ochutnáme
když
bilančně balancujeme
v nejistotě
fyzikálních zákonů
kde
zachování lásky
se jimi
po čertech
neřídí .. .
*
25.10.2010 11:38:00 | HarryHH
Co říct?
No, skvělý dílko, to se musí nechat. ;)
(Lepší než napsat tři hvězdičky a udělat ze sebe magora)
18.10.2010 15:03:00 | Corsica