Moc děkuji, vážím si každé pochvaly, každého slůvka od vás všech...
A, že mne nic takového nepotkalo neznamená, že mne to mine...
Snad budu patřit mezi těch málo šťastných, ale kdo ví...
22.10.2010 19:46:00 | Mersii
:-) tak snad jen, buď ráda jaké máš štěstí a nepostihlo Tě nic takového!
Moc pěkně píšeš!
19.10.2010 19:41:00 | Nick Name
Moc děkuji za tvá slova...
Je to jen báseň smyšlená...¨
Nekončím ani nezačínám znova...
19.10.2010 11:12:00 | Mersii
Je lepší jednat hned a ne čekat.
Čekání je neskutečně bolestivé, bezmocné...
A hlavně, kdo čeká a nejedná většinou tu šanci promešká, tak jestli máš ještě možnost, tak neváhej a jednej!
Držím palce ať máš štěstí!
18.10.2010 19:49:00 | Nick Name