Anotace: Akrostich: Aquila Chrysaetos (Orel skalní)
co jsem tam četla navíc - víš ze vzkazu ...
taky si myslím, že je v tom mnohem víc, než jen na první pohled postrehnutelný akrostich
18.10.2010 23:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Mbonita: Ta "globalizace" mě neopouští. A přijdou další orlové a jiní povedení (i méně vyvedení) ptáčci i jiná zvířena či "havěť". Příroda se nedá.
18.10.2010 21:13:00 | Juan Francesco de Faro
a to jsem ani nečetl anotaci, prostě mě to praštilo do očí z textu, až pak jsem si všiml že je to tam napsáno;)
18.10.2010 17:08:00 | Petr Payne