Být trestem odměněn i to se může stát,ona ti s jiným odejde i když jí šíleně máš rád.
21.10.2010 08:38:00 | takova
Rád si přečtu rozvedení - okamžitý nápad byl v MHD ukryt do telefonu a zatepla předatlován sem :-) - múza se bohužel mezitím vytratila v kašlání důchodců na jiné zastávce a tak jsem polotovar dále nemodeloval...
20.10.2010 01:01:00 | Brbla80