Za čas se vrátí
Anotace: bezděčné připlouvání dobrých prožitků
Vzpomínek citů připlouvání
v jásavý den i v dešti mžení
stříbřité ráno v okouzlení
prožitků krásných navrácení
neděje se nikdy na přání
minulý čas že v dnešní mění
v paprscích letmých si ulpívá
černé mraky pryč pak odhání
krásu co byla s touto snoubí
cestičky nad vodou udrží
pták zase stejnou píseň zpívá
večer se smutek už nevloudí
Přečteno 390x
Tipy 41
Poslední tipující: Bíša, Holis, James Libustka, ZILA78, šuměnka, Jacob P. Verlaine, jitka.svobodova, nejsembásník, Danga, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)