Samota
Anotace: ...někdy se hold člověk cítí sám
Začínáš se topit a dusit zároveň,
začínáš se schovávat za rohem.
Víš, že svět je sice velký,
tobě však začíná být těsný.
I přesto, že kolem sebe mnoho přátel máš,
si sama často připadáš.
Pocit samoty Tvou duši tíží,
všechno se to v Tobě nějak mísí.
Jak bojovat se svými pocity?
Jak zabavit se té hrozné samoty?
Ty postavit problémům musíš se čelem,
a dobrou náladu nenech si zkazit ani jediným člověkem.
Někdy všechno na Tebe padá –
bolest, strach, samota, či ztráta.
Však síly seber a utři slzy,
zahoď chmurné myšlenky.
Mnoho lidí potřebuje,
abys silnou byla
a úsměv, sílu jim předala.
Komentáře (1)
Komentujících (1)