Anotace: Občas je člověku ouvej, asi tak, jako dnesmně, a tak nezbývá nic jiního, než se z toho hrozného pocitu vypsat...
Jsi statečná. Zatvrď se proti nepříznivým vlivům a bojuj. Smutek odezní. Musíš věřit a hledět do budoucnosti...
06.04.2006 12:38:00 | Christel
Tak tahle je výrazně lepší, i když já jsem asi moc náročnej, a tvrdím, že by tam šlo ješt dost věcí vylepšit. Jinak hlavu vzhůru! vždy se najde něco, proč žít...
12.01.2006 07:43:00 | Manik
Jo, jo... a piš nám takový pěkný věci dole, nahoře se s nimi už nepodělíš, notabene... stejně patříme do pekla, co?...:-)))
11.01.2006 21:07:00 | Buližník
No vidíš, a z hrozného pocitu je najednou na světě pěkná básnička, jen tak dál.
11.01.2006 20:42:00 | Bajaja