Jarmile
Sneží.
Mokré vločky sa krútia vo vetre
a s tichým zastonaním sa priliepajú na tvár,
aby nakoniec stiekli na bradu.
Kvap.
A už sú v blate.
- - -
Na tvár mi padá prvý októbrový sneh.
Vločky chladia na lícach,
pomaly sa topia, stekajú na bradu.
A každé kvapnutie bolí ako úder nožom.
Také už sú rozchody.
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, CULIKATÁ
Komentáře (0)