na čumendě...
oholil jsem se
na půl obličeje
a nechal se svézt
autem jednoho dopravce
/jauva no ještě tohle/
nalepený na předním skle
ke tvému domku...
dal jsem si na hlávku
trochu lupeníčka
sklopil ušiska
abych se hned neprozradil
a smotal se
do zelného listu......
u postele postávají
botky na jehlovém podpatku
ty bosou nohou
odhrnuješ záclonku
a dovnitř se vřítilo světlo
/sakra zase mě předběhlo/
aby odhalilo jako první
tvou černou krajku
tahle individualita
totiž časem nezevšední...
zkoušíš kulovnici
cílíš na komoru
v zrcátku se vidíš
spletená do copu
a zatímco se líčíš
venku v bazénku
se koupe párek králíků...
ty ale nejsi žádný mysliveček
ale milovnice bledých tváří
se sklony k věčnosti
na teplém konci spektra
kontravitality a vzrušení...
budeš asi pěkný oříšek
možná tě jednou rozlousknu Noemi
teď už ale prchám
zpátky do ulity
protože za zády mám
tvou letící kulku…
Přečteno 320x
Tipy 39
Poslední tipující: Lorraine, Jana M., la loba, Psavec, Jiná, hašlerka, isisleo, střelkyně1, zenge, páááááááá, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)