Zítřek
V lákavém nepokoji
v časové nekonečnosti
kreslím si sny
v bláhovém podvědomí
chvíle nenásilně svázané
dny
ve Tvojí společnosti
oslnivé záblesky jitra
a drahé minuty
které si uvědomují
jak prchavé je
zítra
...
Přečteno 270x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy, Mbonita, labuť, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)