V úleku bylo probuzení
dnes sen téma změní
v lásky milostné znění
s procitnutím přijde chvění
nastane realitou poblouznění
v náručí Tvého miláčka:-)))
19.10.2010 14:45:00 | CULIKATÁ
něco mi to připomnělo...
ale za ten konec jsem ráda..protože jsem se bála..
ST
19.10.2010 14:07:00 | Mbonita
Kos kosici pak povídal
a taky ji i zazpíval
že je krásné ráno
sluncem ozářeno...
A noční duchové?
Ti ať spí.
19.10.2010 12:10:00 | Květka Š.
čekala jsem v tom napětí jiné resumé
než-li jen ráno
že alespoň duch nějaký Tě vezme stranou
a ty pak boty budeš obalení miti ozimem...
19.10.2010 11:27:00 | šuměnka