mínus celsius...
Anotace: se klidně může změnit v plus...
v nočním vanu
se roztočil větrný mlýn
a drkotá ozubením…
k zemi se snáší
ve vlnovitém letu
chocholatý odvážlivec
nejspíš exotický pomatenec
co se svěřil kusu
křehkého hedvábí
a konopných provazů
jako z pavučiny
chtíc přivábit dívku
bez okolků
k podvečernímu dostaveníčku
na hrázi vesmírného rybníku
v poddajné romantice citů
smyslné ženskosti
v nahém stylu
bezstarostně
na neobvyklém místě
v divočině
s jistou dravostí
křiklavé barevnosti
vášně...
té která je
krásná i nebezpečná
ve slabé chvilce
vyplňuje mysl poutníka
zahřívá chladná místa
a prolíná smyslem jeho života...
Přečteno 338x
Tipy 36
Poslední tipující: Squat_the_world, Jana M., la loba, Lady L, Psavec, hašlerka, isisleo, zenge, střelkyně1, ZILA78, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)